Reiki sieraden van goud & zilver

Reiki Hanger KRE010

 

Al jaren ben ik met Reiki bezig en ondanks dat ik er niets van snap merk ik steeds weer dat het werkt en mensen tegen kom waar ik gelijk een klik mee heb, ondanks dat ik ze niet ken. Achteraf hoor ik dan dat ze ook aan Reiki doen en dan denk ik….Tuurlijk…. Ik zeg altijd dat een Reiki sieraad iets voor je moet doen en dat het geen zin heeft om een standaard sieraad te kopen. Jaren geleden heb ik een Reiki sieraad gemaakt voor een klant en ik vond die zo mooi dat ik hem ook moest en zou hebben. Hij deed echter geen fluit voor me ( Een Reikiïst weet wat ik bedoel 😉 Ik ben daar uiteindelijk toch op terug gekomen omdat ik merkte dat soms ook het sieraad de persoon lijkt op te zoeken. Ik ben meer Reiki sieraden gaan maken en daar is een leuke collectie uit gekomen. Kijk gerust in de webwinkel of er iets tussen zit. Naar de webwinkel? Klik dan hier..>>

Zilveren hanger met Lapis Lazuli

Zilveren hanger met Lapis Lazuli

 

Dit sieraad was een speciale opdracht. De spiralen moesten in tegenovergestelde richting lopen en er is een prachtige Lapis Lazuli in gezet.

 

 

 

 

KRE014

Shibumi van zilver

 

De zilveren Shibumi was ook zo’n leuke opdracht. In het teken is limoen groene hars verwerkt. Een leuk kleureffect maar dit is op de foto helaas nauwelijks te zien.

 

 

 

 

Gouden hanger met Zonnesteen

Gouden hanger met Zonnesteen

 

Deze hanger is gemaakt van het oude goud wat de eigenaresse gekregen had van een dierbare tante. De steen is een prachtige Zonnesteen. Vanaf de schets “voelde” ze het ontwerp.

 

 

 

 

KRE07

Gouden hanger met Reiki teken

 

Ook dit sieraad is een juweeltje. Het Reiki teken is uitgezaagd en er achter zit Titanium voor een extra kleureffect.

 

 

 

 

KRE09

Hanger van drie kleuren goud met natuurlijk paars gekleurde diamant

 

Hoe krachtig eenvoud kan zijn…Een Hanger van drie kleuren goud, gemaakt met een natuurlijk gekleurde diamant.

 

 

 

 

 

Twee ringen van wit, geel & roodgoud met in de ene paarse en andere een blauwe diamant

Twee ringen van wit, geel & roodgoud met in de ene paarse en andere een blauwe diamant

 

Deze sieraden zijn uniek, horen bij elkaar, maar toch ook weer niet. In de ene een natuurlijk purple gekleurde diamant en in de andere een blauwe diamant. Zeldzaam zoals een echte vriendschap ook kan zijn.

 

 

 

 

 

Ring van wit en roodgoud

Ring van wit en roodgoud

 

Een ring met een prachtig verhaal… Twee mensen (het roodgoud en het witte goud) in elkaar gewikkeld, die samen verbonden zijn en iets zo puurs hebben weten te creëren als een kind wat tot uiting komt in een loepzuivere diamant.