Restylingssieraden oftewel… Het vermaken van oude sieraden.

 

Goud blijft altijd goed…het verteert nooit.

Maar mooi kan wat anders zijn… Een sieraad uit een erfenis kan er bijvoorbeeld erg gedateerd uit zien. De liefde van uw leven is helaas overleden en u wilt zijn of haar ring toevoegen aan uw eigen ring…of… die prins op het witte paard…is van het witte paard gevallen.

Door relatief kleine veranderingen kan ik een oude trouwring of sieraad een nieuwe look geven, ik kan hem vermaken of met een duur woord “Restylen”. Belangrijke details als gravure kunnen dan behouden blijven. Het is ook mogelijk om van twee trouwringen één te maken. Omdat het een kleine verandering betreft, kunnen de kosten ook tot een minimum beperkt worden. Zijn er geen belangrijke uiterlijke kenmerken waar ik rekening mee moet houden dan is het een optie om het hele sieraad om te smelten om er een geheel nieuw sieraad van te maken.

Verplaats uw muis over de plaatjes voor een prijsindicatie. Prijzen met diamant zijn altijd op aanvraag! In de prijsindicatie zijn stenen niet inbegrepen omdat we qua stenen nog alle kanten op kunnen. Bijvoorbeeld echt of immitatiediamant, groot of klein.

Voor meer informatie, neem gerust contact op! Wilt u meer informatie over het ontwerpen, klik hier.