Tandjes van goud & zilver

Melktand-IrisTandjes van kinderen als sieraad.

Normaal gesproken zijn tandjes erg kwetsbaar. Vroeger zag je ze vaak in een hangertje of in een ring. Ik krijg ze regelmatig ter reparatie. Vaak komt dit omdat de tandjes spontaan splijten als ze al wat langer uit het gebit zijn. Dit is een volkomen natuurlijk verschijnsel en dit maakt de tandjes zo kwetsbaar. Ik maak 3 demensionale afdrukken in goud of zilver. Het originele tandje blijft intact en zo heb je een identiek kopie van een onvervangbaar tandje. Als het tandje klaar is kan het in oneindig veel sieraden verwerkt worden. Alle details blijven zichtbaar!

 

Melktand-Hidde

melktand Maud

U begrijpt, om deze sieraden te kunnen leveren heb ik een origineel tandje nodig! neem gerust contact met mij op als u interesse heeft in een dergelijk sieraad

 

 Tanden van dieren als sieraad.

Tand Toet

Ik maak van honden tandjes leuke sieraden. Leuk als herinnering aan de korte maar zo leuke puppentijd. Ook verwerk ik paarden- en koeientanden en de slagtanden van een wild zwijn.

 

 

 

 

Tand XantosTandje Emma

 

 

 

 

 

 

Wild zwijnen tand.

Iemand die weet dat ik altijd in ben voor iets geks, kwam met deze houwers. Of ik er iets mee kon. Tand van een wild zwijn.Uiteindelijk is het een hanger geworden die bijna een ons (!) weegt.

 

 

 

 

Zilveren sleutelhanger van wild zwijnentand.

Tja en als mensen eenmaal weten wat ik het liefste doe….dan krijg je er meer.

sleutelhanger van een wild zwein.