Trouwringen

Trouwringen van witgoud en roodgoud met 3 diamantenTrouwringen zijn sieraden voor het leven. Ik maak trouwringen van een degelijke kwaliteit en vaak net wat anders als de bekende trouwringen. Standaard kan bij mij maar het is vaak veel leuker en origineler om iets aparts met de ringen te doen. Hierbij kunt u denken aan een speciale kleur diamant of werken met meerdere kleuren goud. Maar een simpele mattering op een ring kan al een heel apart effect geven. Bij mij is het zelfs mogelijk om uw ringen zelf te ontwerpen en dan maak ik het. Ik heb ooit een schets op een bierviltje gehad. Tijdens het proosten op het antwoord op de grote vraag even snel geschetst, onvergetelijk.

Bijzondere collectie trouwringen

Ik heb geen standaard collectie trouwringen. Voor elke klant ontwerp ik een perfecte trouwring. Ik vind het jammer als men kiest voor een gewone simpele band puur uit angst dat een speciaal ontwerp vele malen duurder zal zijn. De kosten voor een dergelijke ring heeft u helemaal zelf in de hand. Een diamant zal natuurlijk het prijskaartje groter maken maar dat hoeft niet veel. Toevoeging van een klein steentje zal in verhouding niet zoveel kosten maar wel meerwaarde toevoegen aan het geheel.

Diamanten in meerdere uitvoeringen

De veronderstelling dat een diamant alleen voor de vrouw is, is inmiddels ook achterhaald. Mijn idee bij een trouwring is dat het iets moet toevoegen en dat je het vooral niet moet doen omdat het hoort. Je moet iets Trouwringen van geel- en witgoud met blauwe diamant.uitzoeken wat bij jullie beide past en mooi vindt. De kosten zouden eigenlijk niet belangrijk moeten zijn op de eerste plaats maar het moet natuurlijk ook niet zo zijn dat u de honeymoon met droog brood en water moet vieren. Een gulden middenweg kiezen dus. Iets uitzoeken wat je mooi vindt en wat bij uw budget past.

Trouwringen van Kim

Neemt u contact op dan vraag ik eerst waar u beide van houdt. Wat u voor ogen heeft en hoe u in het leven staat. Aan de hand van dit gesprek maak ik schetsen. Zit de juiste schets erbij dan maak ik een offerte. Keurt u deze goed dan gaan ze in productie. Bel mij dus gerust voor een afspraak!’

Meer informatie over het ontwerpen van trouwringen >>

Trouwringen van geelgoud. Trouwringen van wit en roodgoud met 3 diamanten. Trouwringen van geel-, wit- en roodgoud met een diamant. Trouwringen van geel- en witgoud. Trouwringen van geel- en witgoud. Trouwringen van geelgoud met in de damesring een diamant. Trouwringen van geelgoud met witgoud en in de damesring een diamant. Trouwring van geelgoud met een triangel geslepen diamant. Trouwring van geelgoud met witgoud en een mooie diamant. Trouwringen van geel en witgoud. Trouwringen van witgoud met in de damesring een groene toermalijn. Trouwringen van geelgoud met een beetje witgoud. Trouwringen van geelgoud met in de damesring een diamantje. Trouwringen van geelgoud met witgoud.Een gouden "trouwhanger" met een trouwring. Witgouden trouwringen met in de damesring een zwarte en een witte diamant. Trouwringen van geel- en witgoud met in de damesring een paarse diamant.