Sieraden in opdracht

Ik werk heel veel in opdracht. Een speciaal ontwerp of een sieraad wat ik maak van oud goud of zilver van uzelf, de zogenaamde restylingssieraden.

Ik snap dat het best lastig kan zijn om een sieraad te bestellen, wat nog niet bestaat. Met deze site, en de voorbeelden, wil ik u een glimp laten zien, van wat allemaal mogelijk is. De wegen die door een goudsmid nog nooit bewandeld zijn, verken ik graag. Ik speel graag met nieuwe technieken en vreemde materialen. Mede door mijn nieuwsgierigheid maak ik vaak hele verrassende sieraden. Ik werk intuïtief en met respect voor het materiaal en de eigenaar ervan. Dit houdt in dat een verhaal achter een sieraad of een gevoel voor de drager ervan, mij kan helpen met creëren.

* Rouw of herdenkings sieraden>>

Gouden hanger klaver4 met titanium.

Gouden hanger klaver4 met titanium.

* Hangers van goud en zilver>>

* Ringen van goud, zilver en titanium>>

* Reiki sieraden van goud en zilver>>

* Spangen, colliers en kettingen>>

* Armbanden, oorbellen en broches>>

* Restylings sieraden >>

* Trouwringen >>

* Speciale Opdrachten >>

* Tandjes van kind of dier >>

Oude trouwring bewerkt tot moderne ring met diamant.

Oude trouwring bewerkt tot moderne ring met diamant.